Era electrocasnicelor cu AI pentru case hiper-conectate

Data actualizării: Data publicării:
AI_DA Articol susținut de Samsung

Aparatele pe care ne-am obișnuit să le folosim și care acum sunt actualizate cu inteligență artificială includ o gamă largă de produse, cum ar fi telefoanele mobile, televizoarele, electrocasnicele de bucătărie (cum ar fi frigiderele și cuptoarele), mașinile de spălat și chiar aspiratoarele.

BESPOKE AI este una dintre aceste noi game de electrocasnice de la Samsung, echipate cu tehnologie AI, concepute pentru a îmbunătăți experiența într-o casă inteligentă. Aceste electrocasnice oferă funcții avansate, cum ar fi conectivitatea Wi-Fi încorporată, camere interne pentru monitorizare și compatibilitate cu aplicația SmartThings, permitând utilizatorilor să controleze și să monitorizeze dispozitivele de la distanță și, inclusiv, să aibă un stil de viață mai sustenabil.

De exemplu, mașinile de spălat de la Samsung, susținute de inteligența artificială pot identifica tipul de haine și nivelul de murdărie pentru a ajusta cantitatea de apă și detergent necesare pentru un ciclu de spălare optim. De asemenea, electrocasnicele pot monitoriza și raporta consumul de energie, permițând utilizatorilor să-și stabilească obiective de economisire a energiei și să estimeze factura de electricitate. Astfel, utilizatorii pot reduce consumul de energie cu până la 70% în cazul mașinilor de spălat și cu până la 15% în cazul frigiderelor, contribuind la eficientizarea consumului de energie în casele lor.

,,Cu Wi-Fi încorporat, camere interne, tehnologie AI și compatibilitate cu aplicația SmartThings, cele mai recente electrocasnice Samsung permit oamenilor să pună bazele unei case cu adevărat inteligente, în care toate dispozitivele se contectează rapid și se pliază cu ușurință pe nevoile și rutinele noastre”, a declarat Bogdan Iordache, National Field Force Manager, Samsung România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri