Anchetă. Poliţişti acuzaţi că ar fi lovit un tânăr în maşina de serviciu

Data publicării:
masina de politie_fb

Doi poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad sunt acuzaţi că ar fi lovit un tânăr în autospeciala de serviciu. Conducerea Poliţiei Judeţene Vaslui va sesiza Parchetul Militar în acest caz.

masina de politie_fb

Un tânăr din municipiul Bârlad ar fi fost agresat, luni, de către doi poliţişti în autospeciala de serviciu a acestora, în timp ce victima ar fi fost transportată către Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Bârlad. Secvenţele cu agresiunea comisă asupra bărbatului au fost suprinse de către pasagerul unei maşini, care a filmat în trafic cu telefonul mobil în timp ce victima ar fi fost lovită de către unul din cei doi agenţi.

Imaginile au fost transmise conducerii Poliţiei Judeţene Vaslui, care a declanşat o anchetă la nivel intern pentru a stabili dacă cei doi agenţi sunt vinovaţi de comiterea actelor de violenţă.

”După vizionarea înregistrării, s-a stabilit că nu este de competenţa Poliţiei să desfăşoare cercetări în acest caz. În consecinţă, vom sesiza Parchetul Militar pentru desfăşurarea unei anchete”, a declarat, luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Reprezentanţii Poliţiei nu au oferit informaţii cu privire la posibila victimă, şi nici care era misiunea celor doi poliţişti Agenţii în cauză vor da un raport justificativ către procurorii militari ieşeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri