Atenţionare de călătorie în Muntenegru. Se lucrează pe mai multe porțiuni de drum

Data publicării:
turism muntenegru 2 1

Din cauza lucrărilor de reabilitare, circulaţia este întreruptă pe porţiunea de drum Berane-Lubnice între orele 11.00-15.00, atenționează MAE.

În tunelurile Sozina și Ras se execută lucrări de întreţinere, până la data de 26 iulie, între orele 23.00 și 06.00, circulaţia desfăşurându-se, alternativ, pe o singură bandă.

Începând cu data de 01 iulie și până în 01 septembrie, în intervalul orar 17.00 – 22.00, este interzisă circulaţia autovehiculelor a căror masă depăşeşte cinci tone pe următoarele drumuri:

M-2 – Bioce – Kolasin - Mojkovac

M-2 - Podgorica-Sotonici-Petrovac

M-2 I M2.4 - Gp Debeli Brijeg – Herceg – Novi – Kotor – Budva – Bar- Gp Sukobin

M 2.3 - Podgorica-Cetinje-Budva

„Datorită intensificării traficului auto în perioada sezonului turistic, MAE recomandă conducătorilor auto să respecte cu stricteţe limitele de viteză, adaptarea vitezei la condiţiile meteo şi de trafic, precum şi acordarea unei atenţii deosebite circulaţiei pe porţiunile de drum pe care se execută lucrări, şi efectuarea unor pauze de odihnă ori de câte ori este necesar, având în vedere specificul montan al căilor rutiere din Muntenegru”, precizează MAE într-un comunicat de presă.

Accidentul rutier din Muntenegru a avut loc în 23 iunie, când un autocar cu turişti s-a prăbuşit, într-o prăpastie de 30 de metri.

În urma tragediei, 18 români și-au pierdut viața și alți 29 au fost răniți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri