BĂILE 1 MAI. Turiştii, invitaţi la tradiţia tăierii porcului
Data publicării:
Alexandra este din Buzau şi a venit în Băile 1 Mai cu familia, atrasă de beneficiile apei termale. Nu a văzut niciodata cum se taie un porc şi a coborât în curtea pensiunii cu strângere de inimă.
Clienţii au îndurat frigul de afară ca să asiste la evenimentul inedit pentru ei.
Porcul a fost tăiat dupa cum spune tradiţia: să rămână carne pentru friptura, şorici, dar şi slănină și şuncă. Picioarele porcului devin, carne numai bună pentru afumătură. Slănina este pusă în sare, iar coastele merg la afumat.
Petrecerea s-a încheiat cu o cină tradiţională, iar din meniu nu a lipsit pomana porcului.
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News
Top Citite
Ultimele știri
Mallorca şi Ibiza introduc restricţii la consumul de alcool pe domeniul public. Pe ce plaje nu va mai fi permis băutul în public
O furtună solară de o intensitate rară se îndreaptă spre Pământ. Ce efecte ar putea să producă fenomenul
Casa Albă avertizează că Rusia își va intensifica atacurile în Ucraina și va încerca să creeze o "zonă tampon" de-a lungul graniţei
Te-ar putea interesa și:
Partenerii noștri