ELECTORAL. Candidatul Mîțu și-a făcut clip după „Motanul încălțat”

Data publicării:
27112012 20clipuri 20electorale-35578

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea şi-a mutat campania de pe străzile Capitalei pe uliţele satelor din judeţul Neamţ. Fotoliul de deputat nu se obţine uşor, lupta cere sacrificii.

Dovadă de imaginaţie bogată a dat însă un alt candidat ARD. Profitând de faptul că îl cheamă Mîţu, el şi-a făcut un clip electoral inspirat din filmul "Motanul încălţat".

Un mesaj folosit tot mai des de candidaţii ARD este "Eliberează-te". După ce succesorul Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării, Cristian Petrescu, a împărţit prezervative electorale cu acest mesaj, candidata Valeria Schelean îl foloseşte şi ea.

Din Ţara Oaşului, candidaţii ARD primesc sfaturi în versuri de la un oarecare Ion Belbe din Truţ.

„Te-ai făcut frate cu dracu, vai de el, român, săracu, tot mereu cu colindatu, pe la unu, pe la altu, cu-opintitu, cu-asudatu, că mereu i s-o rupt sacu şi-o dat înapoi ca racu”, spune Ion Belbe.

O apariţie inedită are şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. El îi îndeamnă pe maghiarii din Harghita să voteze un candidat ARD. Mesajul este într-o maghiară perfectă.

Useliştii merg pe mâna oamenilor în clipurile electorale.

Nici maghiarii nu stau degeaba în campanie. Mesajele lor însă sună cu totul altfel, îi îndeamnă pe români să nu se lase păcăliţi de trucurile ieftine de campanie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri