Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, pentru Agerpres, că fostul premier Victor Ponta nu i-a arătat nicio informare în legătură cu Lucian Isar și că a formulat doar acuzații.

Antonescu a precizat că Isar a fost înlocuit la acea dată din Guvern din motive politice, nefiind agreat de Ponta.

Îmi amintesc foarte bine că domnul Ponta nu a avut (...) o bună colaborare cu domnia sa, nu l-a agreat. Nu știu care sunt motivele. A insistat pentru schimbare. Este adevărat că, la un moment dat, a formulat asemenea acuzații, mi-a spus mie că asta consideră domnia sa că s-a întâmplat. Nu mi-a dat niciun indiciu, nu mi-a spus, cu atât mai puțin nu mi-a arătat că este vorba de vreo informare din partea unei instituții a statului. Pur și simplu, acuzații”, a explicat senatorul PNL.

El a adăugat că, la acea dată, i-a spus lui Victor Ponta că fără dovezi temeinice acuzațiile nu pot fi luate în serios.

Eu nu am dat crezare acestor acuzații. I-am și spus atunci că, în general, astfel de acuzații în lipsa unor dovezi temeinice nu pot fi luate în serios, dar, una peste alta, pentru că era clar că nu pot colabora (...) am procedat la înlocuirea domnului Isar din motive politice care țineau de menținerea alianței și de bunul mers al Guvernului, pentru că trebuia să existe o relație normală cel puțin între prim-ministru și membrii Cabinetului, indiferent că ei proveneau de la PNL. Asta este ce știu eu. Restul, evident, domnul Ponta dacă are sau a avut elemente concrete poate spune. Eu nu am crezut atunci, cum nu cred nici acum și nu cred până la proba contrarie în legătură cu nimeni”, a spus liderul PNL.

Citiți și: Lucian Isar, audiat la DNA

Victor Ponta: Lucian Isar a cerut avantaje personale de la un mare investitor american

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!