Atentatele din Bruxelles au ţinut zile bune capul de afiş. Sute de corespondenţi au relatat evenimentele din Capitala Belgiei. Zeci de cameramani, reporteri şi tehnicieni au ajuns în Bruxelles la doar câteva ore după ce bombele teroriştilor au explodat în aeroportul şi în metroul din oraş. Digi 24 a fost singurul post din România care a trimis la faţa locului un car de transmisiuni şi a relatat situaţia din inima comunităţii de români din Belgia, care trăieşte la rândul ei, spaima unor noi lovituri teroriste.

Embed:

 

 

Sute de jurnaliști. Zeci de care de transmisie. Atentatele din capitala Belgiei au transformat Bruxellesul în prima ştire în întreaga lume.

Cele mai puternice redacţii din lume şi-au trimis corespondenţii la Bruxelles. Aeroportul, metroul sau piaţa Bursei din centrul Capitalei s-au transformat în studiouri de televiziune.

Laurenţiu Rădulescu, trimis special al Digi24: „Piața Bursei este locul unde jurnaliștii petrec mai bine de jumătate din timpul de lucru. Este centrul Bruxellesului, locul în care zilnic s-au adunat sute de oameni. BBC, CNN sunt doar câteva dintre televiziunile care si-au făcut aici adevărate studiouri de filmare.”

24 din 24 de ore s-a relatat de aici. Printre jurnalişti din întreaga lume au fost şi trimişii speciali ai Digi24. Un car de transmisiuni a asigurat ediţiile speciale şi trimiterea în ţară a imaginilor filmate la Bruxelles. Sebastian Perju şi Laurenţiu Rădulescu au relatat din oră în oră despre teroarea instaurată în capitala Belgiei.

Sebastian Perju, trimis special al Digi24: „Mă aflu în centrul Bruxelleului...”

***

Laurenţiu Rădulescu, trimis special al Digi24: „Sunt forțele speciale ale poliției.”

Edițiile speciale ale Digi24 din Belgia au adus în țară informații despre românii răniți în atentate dar și despre cei care trăiesc acum cu teama că noi atacuri teroriste pot avea loc oricând.

Laurenţiu Rădulescu, trimis special al Digi24: „Lângă mine alți doi invitați, studenți în Bruxelles...”

Postul nostru continuă să acopere de la fața locului evenimentele tragice din Bruxelles.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!