Moartea lui David Bowie a fost anunțată luni. Aproape în același timp a fost anunțat și un concert dedicat artistului britanic, concert ce ar urma să aibă loc la prestigioasa sală de concerte Carnegie Hall din New York, la sfârșitul lunii martie, relatează AFP, citat de Agerpres.

 FOTO: Gulliver/Gatty Images 

Biletele pentru acest concert, care va reuni vedete pop cum ar fi Cyndi Lauper, starul de rock alternativ Perry Farrell, de la formația Jane's Addiction, și pe agentul lui Bowie, Tony Visconti, s-au vândut foarte rapid la New York.

Concertul, programat de șase luni, potrivit organizatorilor, a fost anunțat luni dimineața, chiar înainte de vestea decesului lui David Bowie. „Este o coincidență tristă. DB (David Bowie), fie ca dragostea lui Dumnezeu să fie cu tine”, a scris pe Twitter Michael Dorf, cel care a avut ideea acestui concert dedicat artistului britanic stabilit la New York.

Până la concertul de la Carnegie Hall, din 31 martie, pentru care toate biletele au fost deja achiziționate, fanii lui David Bowie pot participa la un alt spectacol omagial dedicat artistului și prevăzut pentru astăzi la Opera din Toronto, cu participarea lui Tony Visconti și a altor muzicieni care au colaborat cu starul britanic. 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!