Femeie găsită moartă într-o biserică din Italia, după ce a mers acolo să caute fantome în urma unei provocări de pe TikTok

Data actualizării: Data publicării:
row houses,street,erkelenz
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Profimedia Images

O franţuzoaică în vârstă de 22 de ani, al cărei cadavru lipsit de sânge a fost găsit în weekend într-o biserică abandonată din Valle d'Aosta din nordul Italiei, căuta o casă bântuită de fantome, informează News.ro, conform CNN.

Aceasta a spus familiei planurile sale înainte de a părăsi satul de lângă Lyon unde locuia, a declarat pentru CNN purtătoarea de cuvânt a poliţiei din comuna La Salle. Poliţia crede că victima ar fi  încercat să facă o provocare de pe TikTok, moartea ei având legătură cu un concurs de vânătoare de fantome care se desfăşoară în Franţa pe platforma socială.

Printre ipotezele acestui caz sunt: o „crimă consimţită" , un sacrificiu sau o încercare de a realiza o farsă pe reţelele sociale în biserica dezafectată. Poliţia caută în continuare un tânăr care a fost văzut cu ea. Mai mult, există încă două cazuri de persoane dispărute în zonă, despre care poliţia spune că ar putea avea legătură cu acest caz.

Conform purtătoarei de cuvânt, victima şi un prieten de sex masculin au fost văzuţi în zonă îmbrăcaţi „ca nişte vampiri". Unul dintre martorii intervievați de poliţie spune că tânăra era palidă şi slăbită, iar bărbatul avea părul negru şi pielea măslinie. Acesta a spus anchetatorilor că ea arăta ca un „cadavru ambulant".

Femeia moartă, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost înjunghiată cu ceea ce anchetatorii cred că a fost un cuţit de camping şi a sângerat până la moarte, potrivit medicului legist Roberto Testi. Ea avea două urme de împuşcături în gât şi una în abdomen, despre care poliţia spune că ar fi putut fi aplicate după ce deja murise. Nu existau semne de luptă, însă o parte din sânge a fost şters de pe podea şi îndepărtat de la locul crimei, conform declarațiilor poliţiei pentru CNN. 

Poliţia adaugă și faptul că a găsit lângă cadavrul ei un pachet de bezele roz şi câteva produse alimentare cumpărate de la un magazin local. Ea purta colanţi bej şi un hanorac sub o pelerină lungă şi închisă la culoare. Femeia nu avea asupra ei telefon mobil sau alte documente atunci când un locuitor local a descoperit cadavrul în descompunere. 

Manlio D'Ambrosi, procurorul din zonă, a declarat presei locale că se investighează și prezenţa unei furgonete de culoare vişinie care a fost surprinsă de camerele de supraveghere din apropierea bisericii abandonate săptămâna trecută.

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri