Cel mai slab film de la Hollywood: „Movie 43” a primit trofeul Zmeura de aur

Data publicării:
movie 43

Pelicula „Movie 43” a fost declarată cel mai slab film, cu cel mai nereuşit scenariu şi cu cel mai neinspirat regizor. De fapt, producţia cuprinde 16 scurtmetraje, cu participarea mai multor vedete, printre care Hale Barry şi Hugh Jackman. Scenariul are nu mai puţin de 19 autori, iar regia este semnată de 13 oameni de film.

Titlul de cea mai slabă prestaţie actoricească masculină i-a revenit lui Jaden Smith, fiului celebrului Will Smith. Tânărul a fost declarat cel mai slab actor în rol secundar pentru presataţia din After Earth. Filmul este considerat o catastrofă de către specialişti, mai ales că pentru producţia peliculei s-au investit 130 de milioane de dolari şi încasările au fost de 60 de milioane.

Diploma pentru cea mai slabă actriţă a ajuns la un bărbat. Este vorba depre actorul şi regizorul Tyler Perry pentru rolul unui travestit.

Premiile Zmeura de aur au fost create în anul 1980, drept răspuns la ceremonia de acordare a Oscarurilor. Juriul este format din cei 800 de membri ai Fundaţiei Zmeura de aur. Evenimentul, aflat la cea de a 34-a ediţie, este tratat, în general, cu umor de către actorii care au ghinionul să se afle printre nominalizaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri