„Câștigătorii” premiilor „Zmeura de Aur”. Care a fost cel mai prost film de anul trecut

Data publicării:
„Winnie the Pooh: Sânge și miere” a fost desemnat cel mai prost film al anului 2023
„Winnie the Pooh: Sânge și miere” a fost desemnat cel mai prost film al anului 2023. Foto: Profimedia Images

„Winnie the Pooh: Sânge și miere” a fost desemnat cel mai prost film al anului 2023, sâmbătă, la cea de-a 44-a ediție a „Zmeurei de aur” (Razzies). Pelicula a „învins” la cele cinci categorii la care a fost nominalizată: imagine, regie, scenariu, cuplu de film și remake/rip-off/sequel, scrie BBC.

Filmul Expend4bles al lui Sylvester Stallone a obținut, de asemenea, două premii.

Anunțate cu o zi înainte ca premiile Oscar să recompenseze cele mai bune filme de la Hollywood, Razzies desemnează și face de rușine cele mai proaste filme ale anului. Organizatorii își descriu premiile ca fiind „vărul urât al Oscarurilor”.

Când a fost lansat anul trecut, filmul lui Pooh a primit o serie de recenzii de-a dreptul îngrozitoare.

The Guardian l-a numit „o combinație terifiantă de ne-înfricoșător și deloc amuzant”, acordându-i o singură stea, în timp ce Empire a spus că este „cel mai slab scris și interpretat film de groază lansat în cinematografe din câte se știe”.

Filmul a câștigat premiul pentru cea mai proastă imagine, cel mai slab scenariu și cel mai slab regizor. Pooh și Piglet, descriși în film ca niște criminali însetați de sânge, au câștigat și premiul pentru cel mai prost cuplu de pe ecran.

Dar recenziile negative nu l-au descurajat pe regizorul Rhys Frake-Waterfield, care a câștigat premiul pentru cel mai slab regizor. Acesta a anunțat o continuare a filmului și alte filme de groază care au ca subiect personaje îndrăgite de copii, precum Bambi și Peter Pan.

Premiul pentru cel mai prost actor i-a revenit câștigătorului premiului Oscar Jon Voight pentru rolul unui mafiot irlandez în pelicula Mercy.

Filmul, care urmărește un fost chirurg de luptă care se confruntă cu gangsteri irlandezi nemiloși care țin ostatici pacienți nevinovați, a primit în principal recenzii negative.

Megan Fox a primit două premii în acest an – unul pentru cea mai proastă actriță în filmul de groază Johnny & Clyde și celălalt pentru cea mai proastă actriță în rol secundar pentru rolul său din cel de-al patrulea episod al francizei Expendables.

Expend4bles, așa cum este stilizat, l-a văzut și pe Sylvester Stallone, care a fost nominalizat de 16 ori de-a lungul anilor, câștigând premiul pentru cel mai prost actor în rol secundar.

Zmeura de Aur 2024. Lista completă a „câștigătorilor”

  • Cea mai proastă imagine: Winnie the Pooh: Blood and Honey
  • Cel mai prost actor: Jon Voight, Mercy
  • Cea mai proasta actriță: Megan Fox, Johnny & Clyde
  • Actriță în rol secundar: Megan Fox, Expend4bles
  • Actor în rol secundar: Sylvester Stallone, Expend4bles
  • Cel mai prost cuplu de pe ecran: Pooh & Piglet, Winnie the Pooh: Blood and Honey
  • Cel mai prost remake, rip-off sau continuare: Winnie the Pooh: Blood and Honey
  • Cel mai prost regizor: Rhys Frake-Waterfield, Winnie the Pooh: Blood and Honey
  • Cel mai prost scenariu: Winnie the Pooh: Blood and Honey
  • Premiul Redeemer: Fran Drescher

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri