FC Braşov a pierdut meciul din deplasare cu Dinamo Bucureşti, scor 2 la 1, iar la final antrenorul stegarilor şi-a anunţat demisia.

Embed:

Boubacar putea deschide repede scorul în Ştefan cel Mare, dar Mutu şi Aganovici au reuşit să-l blocheze în două rânduri la aceeaşi fază. Dinamo a deschis scorul chiar înainte de pauză, când Thicot a reluat în poartă centrarea lui Curtean.

Asalturile câinilor roşii au continuat şi în partea a doua: Valentin Lazăr a luat o acţiune pe cont propriu şi a punctat pentru 2-0. Ţucudean putea aduce liniştea, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poartă. Braşovenii au relansat meciul dintr-un penalty obţinut de Surdu şi executat cu precizie de Aganovici.

Pe final, echipa de sub Tâmpa putea primi o nouă lovitură de pedeapsă la intervenţia lui Grecu asupra lui Dias. Centralul a considerat că jucătorul Braşovului a simulat şi i-a dat cartonaş galben.

Înfrângerea nu este singura veste tristă pentru braşoveni, care au rămas şi fără antrenorul Alexandru Pelici care şi-a anuţat demisia imediat după finalul partidei cu bucureştenii.

Tehnicianul timişorean este al treilea care părăseşte banca galben-negrilor în acest început de campionat după Adrian Szabo şi Aurel Ţicleanu. În clasament, FC Braşov ocupă locul 14, cu 10 puncte în 13 partide.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!