Campania Digi24 “Avem același sânge” ajunge în Bihor și Buzău

Data actualizării: Data publicării:
„Avem același sânge” - campanie Digi24
Campania Digi24 “Avem același sânge” . FOTO: Digi24

Digi24 continuă pe tot parcursul acestui an cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților, prin care îi chemăm pe toți românii să salveze vieți printr-o simplă donare de sânge. Până acum am ajuns în 9 judeţe și au donat peste 2.000 de români.

Pe data de 21 aprilie, campania “Avem același sânge” ajunge în județul Bihor, municipiul Marghita.  Acest lucru va fi posibil cu ajutorul personalului medical de la Centrul de Transfuzie Oradea.

Pe 21 aprilie 2023, campania“Avem același sânge” va fi în 2 județe simultan:

  • În Bihor, unde donarea de sânge va avea loc în municipiul Marghita, la Casa de Cultură Marghita, între orele 8:00-15:00. Acest lucru va fi posibil cu ajutorul personalului medical de la Centrul de Transfuzie Oradea.
  • În județul Buzău, unde donarea de sânge va avea loc în oraşul Nehoiu,  la Casa de Cultură “George Băiculescu”, între orele 8.00-15.00. Acest lucru va fi posibil cu ajutorul personalului medical de la Centrul de Transfuzie Buzău.

Alături de comunitatea din Bihor vor fi jurnaliștii Digi24 Carla Tănasie si Bogdan Băcilă, care vor transmite în direct evenimentul de donare. Alături de comunitatea din Buzău vor fi jurnaliștii Digi24 Andreea Popa si Andreea Bratu.

Cu ajutorul Parteneriatului Digi 24 - UMF “Carol Davila” continuăm și  studiul național privind cuantificarea riscului la evenimente cardiovasculare și evaluarea calității somnului, în rândul donatorilor de sânge.

Digi24 le mulțumește partenerilor: Centrul de Transfuzie Oradea, Consiliul Județean Bihor, Primăria Marghita, Centrul de Transfuzie Buzău, Consiliul Județean Buzău, Primăria Nehoiu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri