Curs de yoga întrerupt de un apel la urgență. Poliția a venit imediat

Data publicării:
oameni care fac yoga și stau întinși pe covorașe
„Mulțumesc poliției din Lincolnshire pentru răspunsul prompt." Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Un cetățean din Chapel St Leonards, Lincolnshire (UK), a sunat serviciile de urgență pentru a raporta că mai multe persoane sunt întinse pe podea și par moarte, notează The Guardian.

Un curs de yoga a fost întrerupt după ce un cetățean a sunat poliția pentru a raporta o „ucidere în masă”, după ce acesta a văzut mai multe persoane întinse pe podea.

Participanții la curs, care avea loc la cafeneaua Seascape, în interiorul observatorului Mării Nordului din Chapel St Leonards, Skegness, Lincolnshire, erau în mijlocul meditației când ofițerii au apărut miercuri seara.

Într-o postare pe Facebook, cafeneaua a transmis că cineva a „raportat o ucidere în masă” după ce a văzut oameni întinși pe podea în interiorul clădirii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În postare se precizează: „Dacă cineva a auzit multe sirene ale poliției, din Chapel St Leonards, la 21:30 aseară, vă rog să vă liniștiți… Polițiștii erau în drum spre observator după ce cineva a raportat o crimă în masă în clădirea noastră, după ce a văzut mai multe persoane întinse pe podea... care de fapt s-a dovedit a fi cursul de yoga și meditație.”

„Mulțumesc poliției din Lincolnshire pentru răspunsul prompt. Nu îmi pot imagina nicio clipă ce le-a trecut prin minte pe drum.”, se mai scrie în postare.

Cafeneaua găzduiește în mod regulat cursuri de yoga, seara. Postarea de pe Facebook mai subliniază că: „Nu facem parte din niciun cult dement sau club de nebuni. Per total, această situație s-a dovedit pozitivă și, desigur, suntem recunoscători.”

Observatorul Mării Nordului are ferestre mari, triunghiulare, cu vedere la mare. Pe pagina de Facebook a cafenelei se spune că locația organizează cursuri de yoga miercurea, între orele 19:30 și 21:00, unde te poți simți „chemat să te scufunzi adânc în ciclul lunar”. Imaginile din postare arată covorașe de yoga lângă fereastră.

Poliția din Lincolnshire a confirmat agenției de presă PA că apelul a fost făcut la 20.56 „cu bune intenții”. Un purtător de cuvânt a declarat într-o declarație pentru PA:

„A fost făcut un apel ca urmare a îngrijorărilor pentru ocupanții observatorului Mării Nordului, din Chapel St Leonards. Ofițerii care au participat la operațiune sunt bucuroși să raporteze că toată lumea era bine și în siguranță.”

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri