Moartea Prințesei Diana va fi tratată cu delicatețe în următorul sezon The Crown. Serialul se încheie cu al șaselea sezon

Data actualizării: Data publicării:
Actorii seriei The Crown, Elizabeth Debicki și Khalid Abdalla
Diana este interpretată în ultimele două sezoane de Elizabeth Debicki, o „actriță extraordinară”, după spusele producătorului executiv Suzanne Mackie. Imagine de la filmările sezonului șase The Crown. Sursa foto: Profimedia Images

Producătorii The Crown au promis că vor trata cu delicatețe și sensibilitate moartea Prințesei Diana, în cel de-al șaselea sezon, ultimul, al serialului TV, transmite BBC.

Producătorul executiv Suzanne Mackie a declarat la Festivalul TV Edinburgh: „Show-ul TV poate să fie mare și zgomotos, dar noi nu suntem. Suntem oameni profunzi și sensibili”.

Hitul Netflix s-a confruntat anterior cu critici pentru abordarea cu privire la acuratețea istorică. Sezonul șase este de așteptat să sosească mai târziu în acest an.

Serialul se va încheia cu cel de-al șaselea sezon, care va purta povestea Familiei Regale în anii de după moartea Prințesei Diana, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină la Paris, în 1997, la vârsta de 36 de ani.

„A existat o conversație foarte, foarte atentă, lungă, lungă, lungă despre cum să facem și sper, știți, publicul o va judeca în cele din urmă, dar cred că a fost recreată cu delicatețe și foarte atent”, a spus Mackie.

Diana este interpretată în ultimele două sezoane de Elizabeth Debicki, o „actriță extraordinară”, după spusele lui Mackie.

"Este atât de grijulie, de delicată și a iubit-o pe Diana. Așa că a existat un mare respect față de ea din partea noastră a tuturor. Sper că va fi evident când o veți vedea", a spus Suzanne Mackie joi la Edinburgh.

Rolul Prințesei Diana a fost jucat anterior de Emma Corrin.

Producătorul The Crown, Andy Harries, a spus că moartea Reginei Elisabeta a II-a a afectat „fără îndoială” echipa show-ului TV.

„Cred că trecerea în neființă a Majestății Sale ne-a influențat, fără îndoială, pe noi toți și pe scriitorul Peter Morgan în mod special”, a răspuns el unei întrebări. Apoi a continuat să descrie atmosfera din rândul echipei, după trecerea în neființă a Majestății Sale:

„Nu s-a schimbat fundamental, dar s-a schimbat într-un anumit sens și când o să vizionați noul sezon, cred că veți înțelege ce vreau să spun.”

Mackie a mai declarat că scriitorul Peter Morgan i-a spus că seria TV este o „scrisoare de dragoste către regină”.

The Crown s-a lansat în 2016 și se va încheia după lansarea celui de-al șaselea sezon, pe Netflix, la sfârșitul acestui an.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri