Olivia Steer anunță că se retrage din activitatea de influencer pe Facebook. „Azi inchei capitolul”

Data actualizării: Data publicării:
olivia steer
Foto: Olivia Steer/Facebook

Olivia Steer a anunțat, sâmbătă, că se retrage din viața publică și nu va mai activa pe rețelele sociale, unde a fost prezentă în ultimii opt ani. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fosta prezentatoare TV mărturisește că de-a lungul timpului a fost huiduită și amenințată din cauza opiniilor sale „constituționale nepopulare și tupeul monumental de a le exprima liber”. Olivia Steer spune că va reveni pe internet doar pentru un „bună-dimi” sau un „cald vă pupik dulce”, însă „încheie capitolul jurnalismului de social-media”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Mi-am pierdut jobul și nu m-a mai angajat nimeni”

După opt ani în care a activat pe rețelele sociale, unde spune că a făcut jurnalism de social-media, Olivia Steer a decis să încheie acest capitol din viața sa. Ea spune că în această perioadă nu a monetizat nimic și nici nu a primit sponsorizări sau donații de la nimeni. 

„Azi, fac, inevitabil, iar 16 ani (glumă veche, internă și nișată). Dacă în ultimii 8, v-am fost de folos cu vreo postare pe teme de nutriție, v-ați simțit puși în gardă de vreo informație medicală, preluată și shareuita aici ori, în baza ei, ați luat hotărâri radicale, care v-au schimbat în bine viața voastră și a copiilor voștri, sau chiar ați început să vedeți, cu alți ochi, știrile oficiale, să nu spuneți nimănui. Rămâne secretul vostru. 8 ani ar însemna, deși nu pare, o viața de om, în care m-am străduit să fie bine, să nu fie rău. Și, în care n-am monetizat si nici n-am capitalizat (să folosesc un jargon drag, in media) nimic. N-am făcut colectă publică, n-am primit sponsorizări, donații, nimic, de la nimeni”, a scris ea pe Facebook.

Olivia Steer dezvăluie că după ce și-a pierdut jobul nu a mai angajat-o nimeni din cauza teoriilor pe care le susținea. 

„Mi-am pierdut jobul și nu m-a mai angajat nimeni. Că cine ar vrea sa se lege la cap cu o conspiraționistă, o negaționistă, o teroristă?
M-am obișnuit să fiu huiduită, linșată, bârfită, amenințată, pentru vina de a avea opinii constituționale nepopulare și tupeul monumental de a le exprima liber. Aș zice că am făcut o formă bizară de jurnalism în folosul comunității, în manieră personală, din care n-am câștigat nimic, ba chiar am pierdut imens, pe atâtea planuri. Îmi rămâne, totuși, respectul de sine, care s-a clădit și consolidat, în ultimii 8 ani, ca nimic altceva”, mărturisește fosta prezentatoare TV. 

„Azi, închei capitolul jurnalismului de social-media (așa e când ești liber si independent, poți închide taraba, când ai tu chef, nu răspunzi la telefoane și comenzi), nu pentru ca mi s-ar fi înmuiat genunchii, ci pentru ca am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc. Am vise frumoase (cine ar fi crezut, nu?!) și m-am apucat deja să lucrez la ele. Voi mai intra, pe aici, să mai postez poze cu pisici, să dau respectuos un „bună-dimi” și să transmit un cald „vă pupik dulce”, cînd voi avea un răgaz. Promit, negreșit! Până atunci, fiți fericiți (adică drepți & autentici). Căci fericirea rămâne singura noastră obligație, de fapt”, a mai scris Olivia Steer. 

Una dintre cele mai recente teorii ale conspirației propagate de Olivia Steer fac referire la dârele albe de fum eliberate de avioane despre care fosta prezentatoare TV a susținut că sunt de fapt utilizate pentru a răspândi substanțe care ar cauza greață, vărsături și dureri de cap.

Citește și: Ce sunt urmele albe lăsate de avioane pe cer. Controversa a reapărut pe internet 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri