Snoop Dogg va comenta pentru un post TV Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Data publicării:
snoop dogg
Snoop Dogg spune că vor fi nişte „Jocuri Olimpice epice”. Sursa foto: Profimedia Images

Rapperul american Snoop Dogg a anunţat că s-a alăturat echipei NBC de comentatori şi consultanţi, difuzorul american al Jocurilor Olimpice de la Paris din această vară. Rapperul a mai comentat și JO de la Tokyo, unde recenziile lui alături de Kevin Hart au ajuns virale, notează News.ro.

„Am crescut urmărind Jocurile Olimpice şi sunt foarte încântat de perspectiva de a putea urmări toţi aceşti atleţi incredibili la Paris”, a declarat el. „Competiţia va fi extraordinară şi, bineînţeles, eu voi aduce marca „Snoop” la toate acestea. Vor fi nişte Jocuri Olimpice epice”, a mai spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Snoop Dogg a apărut într-o reclamă pentru Jocurile Olimpice alături de mai mulţi sportivi americani, pentru a marca victoria echipei Green Bay Packers, cu 33-10, din NFL, în faţa echipei Minnesota Vikings.

Rapperul a mai fost invitat la Tokyo în 2020, unde a comentat evenimentul, în special în compania actorului şi comediantului Kevin Hart. Comentariile, mai ales cele din timpul probelor de echitaţie, au generat milioane de vizualizări.

„El va explora locurile emblematice ale oraşului, va asista la evenimente şi competiţii şi va vizita sportivii, prietenii şi familiile lor”, a explicat NBC într-un comunicat de presă, adăugând că va utiliza acest conţinut pentru a genera zilnic „Olympic Primetime Show”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri