Sofia Vergara face dezvăluiri despre divorț: "Nu am vrut să fiu o mamă bătrână"

Data actualizării: Data publicării:
sofia vergara si Joe Mangiello
Sofia Vergara spune că a divorțat de Joe Manganiello din cauza opiniilor diferite despre copii. FOTO: Profimedia Images

Sofia Vergara spune că a divorțat de Joe Manganiello din cauza opiniilor diferite despre copii. În vârstă de 51 de ani, Sofia a spus că nu vrea să fie „o mamă bătrână”.

„Sunt gata să fiu bunică, nu mamă”, a spus ea într-un interviu pentru ziarul spaniol El País.

„Căsătoria mea s-a încheiat pentru că soțul meu era mai tânăr și a vrut să aibă copii, iar eu nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a spus Vergara pentru El País. „Simt că nu ar fi fost corect pentru copil”.

Vedeta spune că admiră femeile care aleg să aibă copii mai târziu în viață, dar ea nu ar face așa ceva. „Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32 de ani, și sunt gata să fiu bunică, nu mamă”, a spus Vergara.

Sofia are un fiu, Manolo, cu José González, de care a divorțat în 1993, la doi ani de la nașterea băiatului lor.

Vergara a adăugat că prioritatea ei rămâne să-și trăiască propria viață, chiar dacă va deveni bunică.

„Când fiul meu va fi tată, îi voi spune să lase copilul la mine o vreme, apoi poate să îl ia și eu voi continua să-mi trăiesc viața. Asta trebuie să fac”, a spus Vergara.

Întrebată dacă se gândește la o altă relație în viitor, Sofia a declarat că partenerul ei poate să aibă propriii lui copii. 

În iulie, Vergara și Manganiello au anunțat că divorțează după șapte ani de căsnicie. „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne fie respectată intimitatea în acest moment, când trecem într-o nouă etapă a vieții noastre”, au transmis ei într-o declarație la acel moment.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri