Un aligator furat în urmă cu 20 de ani de la o grădină zoologică din Texas și crescut ca animal de companie a fost returnat

Data publicării:
aligator
Un aligator furat în urmă cu 20 de ani de la o grădină zoologică din Texas și crescut ca animal de companie a fost returnat. Foto: Facebook

Un aligator de peste 2 metri, care ar fi fost luat dintr-o grădină zoologică din Texas în urmă cu aproape 20 de ani, ca ou sau pui, a fost returnat, după ce a fost găsit în curtea unei case de lângă Austin.

Anchetatorii se aflau la o proprietate din Caldwell când au văzut aligatorul, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Texas Game Wardens, Jen Shugert.

O femeie de la proprietate le-a spus anchetatorilor că a luat un ou de aligator în urmă cu aproape 20 de ani, când era voluntară la o grădină zoologică.

„Deși în curte exista un loc amenajat pentru aligator, acesta își depășise țarcul pentru că măsura peste 2 metri lungime”, a spus Shugert, citat de CNN.

După ce s-a stabilit că femeia nu îndeplinește cerințele necesare pentru a păstra aligatorul, un echipaj a mers la proprietate, l-a capturat pe aligator și l-a adus la Animal World & Snake Farm Zoo.

Reprezentanții grădinii zoologice au postat vineri un videoclip cu uriașa reptilă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am primit un telefon de la Texas Parks and Wildlife Department despre un aligator pe care cineva îl are în posesie de peste 20 de ani”, spune un angajat al grădinii zoologice în videoclip.

„Evident, au fost voluntari aici, la Animal World & Snake Farm, pe atunci”, și se pare că au luat aligatorul, fie ca ou, fie ca pui, „și au păstrat chestia asta ca animal de companie cel puțin 20 de ani," a adăugat bărbatul.

Aligatorul își va trăi tot restul vieții la grădina zoologică.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri