O femeie s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor. Povestea ei s-a viralizat pe rețelele sociale

Data actualizării: Data publicării:
colaj femeie cu tatuaje si rochie alba
O femeie s-a mutat împreună cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor FOTO: TikTok/ Katie Mathis

O femeie de 33 de ani, din SUA, creatoare de conținut online și fotografă, și-a luat prin surprindere fanii adresându-le o întrebare extrem de sensibilă prin intermediul unei postări pe TikTok: „Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut cu ei, în casa lor. Ce ar trebui să fac?”.

Postarea, care a fost distribuită luni, a fost de fapt un experiment, întrucât Katie Mathis luase deja o decizie și între timp s-a și mutat cu fostul soț și actuala soție. A spus că aranjamentul poate să pară ciudat, dar cu siguranță este în beneficiul celor trei fiice pe care le are împreună cu fostul partener de viață.

Ea își dorește ca experiența ei să-i inspire și pe alții care se află în situații similare, a precizat Katie pentru Insider.

În videoclip, Katie a explicat că urma să locuiască într-un apartament mic din casa fostului, cu intrare separată.

@katiekatekatelynn the pros are outweighing the cons…. #coparenting ♬ original sound - Katie Kate Katelynn

Întrebarea video lansată de Katie Mathis, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări, a divizat puternic audiența. „În situația economică actuală? Absolut, este o idee bună", a scris o persoană care sprijină decizia. „Fiind un copil cu părinți divorțați, care s-a mutat în permanență de la unul la altul, cred că acest aranjament este extraordinar”, a scris altcineva.

Însă alții au dezaprobat total ideea: „Prea multe conflicte de interese și pot apărea probleme financiare sau emoționale”.

Într-un videoclip ulterior, în care cântărește argumentele pro și contra, Mathis a spus că este îngrijorată de reducerea spațiului de locuit, pentru că noul apartament este de 5 ori mai mic decât casa ei din Nashville. Mai spune că a decis să închirieze casa, dar că are opțiunea să se mute oricând înapoi dacă lucrurile nu merg bine.

Mathis recunoaște că relația dintre ea și fostul soț și actala soție a fost inconsecventă de-a lungul anilor, dar că în prezent se înțeleg foarte bine. Mai mult, actualul ei partener îi susține pe deplin decizia.

Mathis a spus pentru Insider că, de fapt, luase decizia de a se muta înainte de a lansa întrebarea pe TikTok, dar a vrut să valorifice viralitatea postării pentru a-i inspira și pe alții.

Femeie spune că nu pune la inimă comentariile TikTok, bune sau rele, precizând că inclusiv apropiați i-au spus că ceea ce face e o nebunie, însă acești apropiați nu au copii și nu au trecut prin divorțuri. „În cele din urmă, părinții știu ce este mai bine pentru copiii lor”, a încheiat ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri