Galerie Foto „Regele Spaniei”, cel mai bătrân fotomodel din lume. Cum a devenit celebru la 91 de ani

Data actualizării: Data publicării:
rege-spaniei
Regele Spaniei, cel mai bătrân fotomodel din lume FOTO: Instagram/ thespanishking_

La 91 de ani, un spaniol s-a redescoperit și este fotomodel - cel mai în vârstă model masculin din lume. Andrés García-Carro, supranumit „Regele Spaniei”, a devenit model dintr-o întâmplare: nepoata lui, Celine van Heel, a început să-l fotografieze în urmă cu trei ani și i-a făcut un cont de Instagram.

García-Caro este foarte bronzat, are o privire ageră și fața colțuroasă, ca a unui star de cinema din alte vremuri. Acum are un număr considerabil de urmăritori pe rețelele sociale și deja a făcut campanii importante pentru Zara și Adidas.

Andrés García-Carro FOTO: Instagram/ thespanishking_
Andrés García-Carro FOTO: Instagram/ thespanishking_

„Știe să pozeze. S-a născut pentru asta”, a declarat pentru CNN van Heel. Ea și bunicul ei sunt acum în Gran Canaria, unde fotografiază pentru o nouă campanie, care nu a fost încă lansată. „Poți să-i pui orice și arată uimitor”, a mai spus ea.

García-Caro a spus într-un e-amil pentru aceeași sursă că s-a simțit în largul lui încă de prima dată când Celine l-a fotografiat. „Regret că nu am început această carieră cu 20 de ani mai devreme”, a spus el.

Una dintre fotografiile cu modelul nonagenar - devenită foarte cunoscută în Europa face parte dintr-o campanie pentru brandul de îmbrăcăminte moto Schott NYC. Fotografiat cu o pistă de bowling retro în fundal, Garcia-Carro poartă o jachetă roșie pusă pe umeri, își ține cu mâinile catarama curelei, iar șuvițele albite de soare îi cad neglijent pe față.

García-Caro iese în evidență chiar și atunci când pozează împreună cu modele mult mai tinere, pentru că atitudinea lui este una remarcabilă. Nepoata lui a mărturisit că în timpul acestei campanii bunicul ei s-a distrat de minune jucând bowling cu adevărat în toate pauzele.

Van Heel spune că a fost întotdeauna apropiată de bunicul ei, dar relația lor a devenit și mai strânsă în timpul pandemiei, începând cu primăvara anului 2020, când a stat cu el și cu bunica ei în Spania pentru o perioadă lungă de timp. Atunci ea lucra la o revista franceză de modă și încă nu încercase niciodată să fotografieze. Dar acum aceasta este cariera ei. Închiși în casă, ca să alunge plictiseala, ea a început să-l aranjeze și să-l fotografieze pe bunicul ei, i-a făcut cont de Instagram și în foarte scurt timp a devenit popular

A fost întotdeauna super stilat”, a precizat ea.

În trecut García-Carro a fost fermier în Argentina, proprietar de restaurant în Uruguay și agent imobiliar în Spania, printre altele. Acum, fotografiile lui apar în reviste de modă din toată lumea. Pare mult mai tânăr de 91 de ani, iar nepoata lui glumește și spune că „a făcut un pact cu diavolul”, mai ales că încă fumează și stă mult la soare. Însă el spune că această nouă carieră îi dă multă energie.

Editor : Daniela Chihaia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri