Medic ginecolog acuzat că a uitat un pansament în abdomenul unei paciente

Data publicării:
spital cabinet ginecologie-1

În 2009, Carmen Sulugiuc a adus pe lume o fetiţă, în urma unei operaţii de cezariană. Intervenţia a decurs normal la prima vedere.

Însă după doi ani, femeia a început să sufere de dureri cumplite. S-a dus la spital, iar medicii i-au găsit în burtă un pansament lung de aproape 20 de centimetri şi lat de 11. Femeia spune că pansamentul a fost lăsat în abdoment de medicul care o operase de cezariană.

„Pansamentul a fost lipit de abdomen şi de intestinul subţire, iar când au desprins pansamentul au fisurat şi intestinul într-o parte, acolo unde am şi cele mai multe dureri”, povestește pacienta.

Femeia la ajuns la spital în prag de septicemie.

Medicii care m-au operat la Spiridon au spus că am avut mare noroc că am scăpat, chiar mare noroc, pentru că am ajuns aproape în ultima fază”, mai spune aceasta.

După intervenţia care i-a salvat viaţa, femeia a rămas cu o cicatrice de 15 centimetri, nu are voie să depună efort şi trebuie să respecte un regim alimentar strict.

Ea îl acuză pe medicul ginecolog de malpraxis şi-i cere daune morale de 30.000 de euro.

„La mediere nu, nu a fost de acord să-mi dea bani. I s-a părut prea mult pentru ce s-a întâmplat”, a afrimat Carmen Sulugiuc.

Femeia îşi caută acum dreptatea în justiţie, iar cazul este analizat şi de Colegiul Medicilor.

Medicul ginecolog a refuzat să comenteze acuzaţiile tinerei, însă colegii îi iau apărarea.

Doamna doctor Ciupilan este unul dintre cei mai buni medici ai maternităţii. Asemenea accidente sau incidente nu au mai avut”, a declarat Maria Stamatin, directorul medical al Maternităţii.

Femeia spune că, după tot ce a păţit, se teme să mai rămână însărcinată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri