Serul tinereții fără bătrânețe pentru mâini

Data publicării:
injectie cosmetica

Se ştie că nu doar ridurile din jurul ochilor pot trăda vârsta unei femei, ci şi mâinile. Pielea mâinilor, dacă nu este îngrijită aşa cum trebuie, poate îmbătrâni prematur. Aici vin în ajutor specialiştii. Ultima noutate în estetică, un ser bazat pe acid hialuronic, face minuni.

Spre deosebire de ten sau decolteu, pielea mâinilor îmbătrâneşte mai repede. Odată cu trecerea timpului, devine mai subţire, se deshidratează mai repede şi apar petele maronii.

„Puţine dintre noi, chiar dacă de obicei avem foarte mare grijă de faţa noastră, avem aceeaşi grijă şi de mâinile noastre. Mâna are o structură anatomică particulară, în sensul că nu există un strat suficient de grăsime, să îi spunem de amortizare, între pielea care acoperă structurile profunde”, explică Viviana Iordache, medic primar dermatolog.

Ultimele tratamente în estetică folosesc un acid hialuronic special creat pentru reîntinerirea mâinilor. „Odată injectat acest acid, vreme de un an sau doi nu o să se mai vadă atât de urât nici tendoanele, nici vasele, mâinile vor părea moi şi netede ca în urmă cu 20 de ani”, subliniază medicul.

Iar dacă vă este frică de înţepături, trebuie să ştiţi că procedura nu este dureroasă. În plus, efectele sunt vizibile chiar de la prima şedinţă. Mâinile vor fi mult mai catifelate.

Atenţie, însă, dacă lucraţi într-un mediu umed sau purtaţi mănuşi, fiindca pielea este mult mai predispusă deshidratării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri