Tatăl lui Taylor Swift este acuzat că a lovit cu pumnul un fotograf

Data publicării:
taylor swift
Taylor Swift. Foto: Profimedia

O anchetă a fost deschisă, marţi, în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia citată de AFP, potrivit Agerpres. 

„Poliţia a fost informată că un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost acuzat că a agresat un bărbat de 51 de ani, la Neutral Bay Wharf”, un terminal de feribot din nordul oraşului Sydney, „înainte de a părăsi locul faptei”, a declarat Alicia McCumstie, o purtătoare de cuvânt a poliţiei. „Bărbatul mai tânăr a raportat incidentul, iar ancheta este în curs de desfăşurare”, a adăugat ea.

Poliţia australiană nu obişnuieşte să dezvăluie identitatea persoanelor care fac obiectul unei anchete. Însă, o sursă din cadrul poliţiei şi presupusa victimă, fotograful Ben McDonald, au declarat pentru AFP că este vorba despre tatăl vedetei pop, Scott Swift.

McDonald a declarat că o fotografia pe Taylor Swift, aflată pe un iaht în portul Sydney, după un concert pe care îl susţinuse în oraş, când, potrivit spuselor sale, membrii echipei de securitate a cântăreţei au deschis o umbrelă în faţa lui pentru a-l împiedica să continue, în timp ce cântăreaţa cobora pe dig şi se îndrepta spre un autovehicul.

După ce plecarea ei, fotograful a susţinut că a fost „lovit cu pumnul în coaste” de un bărbat. „N-am ştiut cine era, dar m-am uitat la fotografii şi l-am văzut ţinând-o de mână pe Taylor şi era tatăl ei”, a continuat el. „A fost un şoc, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, în 26 de ani”, a adăugat el.

Un purtător de cuvânt al lui Taylor Swift a răspuns la această acuzaţie declarând că au existat îmbrânceli şi un comportament agresiv din partea unor indivizi neidentificaţi, pe malul apei. „Două persoane s-au apropiat într-o manieră agresivă de Taylor, au avut contact fizic cu personalul său de securitate şi au ameninţat că vor arunca o angajată în apă”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

Cu toate acestea, el nu a făcut niciun comentariu cu privire la presupusa agresiune care ar fi fost comisă de tatăl vedetei şi nici nu a răspuns la solicitările de clarificare a faptelor.

Megastarul se află în prezent la jumătatea turneului său mondial „Eras Tour”, care se preconizează că va aduce încasări totale de două miliarde de dolari, după ce anul trecut a depăşit deja bariera simbolică de un miliard de dolari, o premieră în istoria muzicii.

Taylor Swift urmează să se deplaseze la Singapore în această săptămână pentru alte concerte incluse în turneu.

Poliţia a refuzat să precizeze dacă Scott Swift a fost contactat sau interogat înainte de plecarea echipei.

Pe reţelele sociale, fanii cântăreţei au sărit rapid în apărarea celui pe care unii îl numesc „Papa Swift”.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri