INEDIT. Lansare de film, promovată pe motocicletă

Data publicării:
lansare1

Pelicula prezintă vechiul mit românesc al Zburătorului, într-o manieră modernă. Cu motoarele turate la maximum, coloana de motociclişti a plecat într-un marş spectaculos pe cele mai importante bulevarde, pentru a anunţa lansarea filmului, dar şi a trailerului oficial.

Cei 70 de motociclişti s-au strâns în Piaţa Pieţei Libere şi au pornit în marş. Printre ei s-au aflat câţiva dintre actorii din distribuţie.

Ideea lui Ovidiu Georgescu despre aceşti zburători este că ei sunt pe motoare şi am acceptat chestia asta, am adus-o un pic în modern şi nu am făcut nimic altceva decât să-mi anunţ colegii din club, prietenii şi am spus că încercăm să facem nişte evenimente, să facem asa, un fel de awareness a lansării filmului”, a spus Gabriel Duţu, actor principal.

Motocicliștii au mers în coloană până la destinație - o cafenea din zona Mihai Bravu, unde a avut loc lansarea oficială a trailerului.

Din distribuţia filmului fac parte actorii Iulia Verdeş, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi şi George Ivaşcu. ,,Ultimul Zburător” va ajunge în cinematografe pe 14 februarie 2014 .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri