Teatrul Național caută actriță pentru un rol principal

Data actualizării: Data publicării:
teatrul national

Teatrul Naţional I. L. Caragiale din Bucureşti caută actriță pentru rolul principal feminin din spectacolul „1984” după George Orwell, anunță un comunicat al instituției.

teatrul national

După succesul cu „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” de Mark Haddon, producție îndelung apreciată atât de către public cât și de specialiștii din domeniu, regizorul Bobi Pricop și scenograful Adrian Damian revin la TNB, de data aceasta pentru a pregăti spectacolul “1984”, o dramatizare făcută de regizor după celebrul roman al lui George Orwell (în traducerea lui Andrei Marinescu)”, se arată în comunicat.

Pentru acest proiect, Teatrul Național organizează săptămâna viitoare, marți și miercuri, un casting pentru rolul principal feminin. Este vorba despre Julia, partenera a lui Winston Smith, personajul principal al cărții lui Orwell.

Actrițele care vor să se înscrie la casting trebuie să aibă între 25 și 35 de ani și să trimită un CV și trei fotografii la adresa auditie.tnb@gmail.com până luni, 27 martie, la ora 13:00.

În urma unei selecții preliminare, actrițele vor primi un fragment din textul spectacolului, care va trebui pregătit pentru probă, alături de un monolog din repertoriul propriu al acestora”, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri