Actriță de la Teatrul German din Timişoara, rănită după ce un decor s-a prăbuşit peste ea în timpul unui spectacol

Data publicării:
actrita olga torok
Olga Török a fost dusă la spital după ce o bucată din decor a căzut peste ea, în timpul unui spectacol. Foto: Facebook

Accident grav duminică seara pe scena Teatrului German de Stat din Timișoara. Actrița Olga Török a fost ranită în timpul unui spectacol, după ce o parte din decor a căzut peste ea. Poliţiştii au deschis dosar penal.

„La data de 04.02.2024 , în jurul orei 20:12,.poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Mărăşeşti din Timişoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor şi asigurat de doi bărbaţi a căzut şi a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

De asemenea, au fost accidentaţi şi cei doi bărbaţi care susţineau panoul, însă aceştia nu au necesitat transportul la spital.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timiş.

Pe scena Teatrului German din Timişoara se juca spectacolul Livada de vişini de Anton Cehov.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri