Apariție spectaculoasă a Serenei Williams la Met Gala, însărcinată în cinci luni

Data actualizării: Data publicării:
Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a bifat una dintre cele mai bune apariții de la Met Gala, cel mai important eveniment din calendarul social al New Yorkului, numit şi "Oscarurile Coastei de Est".

Serena Williams

Însărcinată în cinci luni, Serena a purtat o rochie verde, lungă, care i-a scos în evidență sarcina, și a fost însoțită pe covorul roșu de logodnicul ei, Alexis Ohanian (33 de ani), co-fondatorul reţelei de socializare Reddit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Serena Williams va aduce pe lume un copil la toamnă. Câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, record absolut în istoria tenisului feminin, Serena nu va mai juca anul acesta. Dar va reveni în 2018, a a anunțat o reprezentantă a sportivei. 

„Mă bucur să pot confirma că Serena Williams este însărcinată şi va naşte în această toamnă. Ea nu va mai juca în acest sezon, dar va reveni în 2018”, a declarat Kelly Bush Novak, agenta Serentei Williams, într-un e-mail trimis agenţiilor de presă din Statele Unite ale Americii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri