Bryan Adams a cântat pentru mii de fani la aniversarea Digi FM

Data actualizării: Data publicării:
bryan adams

Aniversarea de patru ani a Digi FM a început, cum era de așteptat, luni, în zori și s-a încheiat spectaculos la Cluj-Napoca. Acolo a concertat special pentru acest eveniment Bryan Adams.

Realizatorii Matinalului de la Digi FM au fost nostalgici, la aniversarea de patru ani a postului de radio, marcată cu un super-eveniment.

Bogdan Miu - realizator matinal Digi FM: Practic eu am fost primul acolo la butoane când a început emisia Digi FM (...) Suntem aici la concertul Bryan Adams de la Cluj pentru că mi se pare că este un super concert, așa cum este și aniversarea noastră.

Beatrice Ghiciov - realizator matinal Digi FM: Pentru următorii patru ani îmi propun să ajungem cât mai sus, așa cum e și vorba cântecului.

Digi FM e despre poveștile oamenilor, spun matinalii. Postul a urcat constant în clasamentul audiențelor. Cele mai recente date arată că DigiFM avea 840.000 de ascultători la nivel național.

Bogdan Ciuclaru - realizator matinal Digi FM: Avem o conexiune interesantă cu ascultătorii, cu cei care ne sună și aș putea spune că în ultimii ani am ascultat cele mai interesante, cele mai fabuloase povești de la ascultători.

Cătălin Striblea - realizator matinal Digi FM: Chiar familie, asta înseamnă, e un radio care se adresează oamenilor de 30-39 de ani, care au o familie, de fapt asta e povestea noastră, e un radio foarte sincer

Concertul lui Bryan Adams a strâns la Cluj-Napoca mii de ascultători DigiFM.

-La mulți ani Digi FM, vă ascultăm cu mare drag în fiecare dimineață în mașină, Miu și Striblea.

-Sunt ascultător fidel.

-Cum vă fac diminețile?

-Mult mai bune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri