Oana Zamfir și Vlad Craioveanu sunt de partea bună a dimineții la Digi FM, în cea mai recentă campanie de imagine - „Newsic Radio”

Data actualizării: Data publicării:
IMG_2246

O abordare inovatoare se conturează pe scena media românească la început de an, odată cu lansarea manifestului Digi FM – NEWSIC Radio, cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment.

În centrul campaniei de imagine se află noua echipă a matinalului Digi FM, o formulă inedită cu doi protagoniști remarcabili care au acceptat provocarea de a seta ritmul zilei pentru ascultătorii stației. Ea este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV, un jurnalist cu o vastă experiență, dobândită într-una dintre cele mai importante redacții de știri din România și cu o pasiune deosebită pentru lumea magică a cinematografiei, iar el este o personalitate emblematică și o voce inconfundabilă, cu o carieră impresionantă atât în radio, cât și în televiziune.

Din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 07:00, ascultătorii Digi FM sunt invitați să își înceapă ziua într-un mod antrenant, cu un tandem radio surprinzător, Oana Zamfir și Vlad Craioveanu. „Pentru că altfel nu se putea mai bine. E foarte plăcut să te trezești alături de cei dragi și să pui țara la cale împreună cu ei. Ne auzim la cafea”. Ne dă întălnire Vlad Craioveanu, după care, galant, așa cum îl știm cu toții, își prezinta partenera de emisiune. „Nu vin singur, ci vin sigur... cu cineva care e vitamină auditivă și cofeină în stare pură. Hai să newzic mai mult. Este vorba despre Oana Zamfir!”, adaugă el.

„După 12 ani de televiziune, mă întorc cu bucurie la radio. Sunt parte dintr-un nou proiect de matinal la Digi FM, împreună cu unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați oameni de radio din România, Vlad Craioveanu. În fiecare dimineață, începând cu ora 7, vă aducem știri, muzică, invitați speciali, analize și poante cât să începem ziua bine dispuși și informați. Împreună suntem de partea bună a dimineții.” confirma Oana.

Cei doi prezentatori se așează de partea bună a dimineții pentru a oferi o experiență radio diferită care promite un plus de energie, inspirație și bună dispoziție. Alături de ei se vor afla Radu Paraschivescu, Florin Negruțiu și Unguru’ Bulan, prezențe constante ale emisiunii matinale marca Digi FM.

Noul format propune un conținut atractiv și dinamic în care știrile importante ale începutului de zi se îmbină într-un echilibru perfect cu poveștile uimitoare ale oamenilor obișnuiți și dezbaterile captivante sau dialogurile savuroase ON AIR, învăluite în muzică bine croită și premii care fac diminețile cu adevărat câștigătoare.

Schimbarea anunțată la radioul privat cu cea mai mare acoperire teritorială din România reprezintă și o primă declarație în cadrul campaniei de imagine care deschide anul 2024 pentru Digi FM: NEWSIC Radio, cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment, pentru că atunci când cunoașterea și pasiunea își dau întâlnire, se nasc acorduri care ating sufletul.

Pentru a ilustra cât mai convingător ideea de divertisment din conceptul creativ NEWSIC Radio, Oana Zamfir, Vlad Craioveanu, împreună cu Lucian Mîndruță, au participat la o ședință foto neobișnuită pentru a intra, cu multă expresivitate și umor, în rolul unora dintre cele mai cunoscute vedete din industria muzicală: SIA, Dave Gahan (solistul trupei Depeche Mode) și Elvis Presley.

Iar cel mai încântat de rolul primit a fost chiar Lucian, care este la fel de spumos și în campaniile de imagine, precum îl ascultăm și la radio. “Cu toții avem un vis. Eu vreau să dau un concert în Vegas. Voi, cei care mă ascultați, visați la fel. Adică să mă duc să dau un recital în Vegas și să vă las în pace. Ei bine, nu se îndeplinește pentru nimeni! Eu stau aici și vă prezint acum un concept nou, o campanie de imagine inedită semnată Digi FM, Newsic Radio, iar voi sunați după Elvis și dați de mine. De luni după amiază, de la 17 la 19, Elvis is back! Bine, ștergeți Elvis, scrieți Mîndruta și sunteți pe aproape. De Digi FM!

Campania a fost coordonată de departamentul de marketing Digi FM și realizată în colaborare cu agenția de publicitate, Screen Native.

Ca să știi.

Despre Digi FM

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri