Co-fondatorii UNTOLD, Edy Chereji și Bogdan Rădulescu, preiau conducerea grupului UNTOLD Universe și devin co-CEO

Data actualizării: Data publicării:
untold
Foto: Facebook/UNTOLD

UNTOLD Universe anunță că Edy Chereji și Bogdan Rădulescu preiau conducerea interimară a grupului urmând ca în perioada următoare cei doi să asigure și nevoile executive din poziția de Co-CEO. Decizia are loc după ce Bogdan Buta a anunțat că se retrage din toate calitățile executive pe care le deținea. Anterior retragerii acestuia, Bogdan Rădulescu ocupă funcția de Chief Business Officer, iar Edy Chereji era Chief of Public Affairs în cadrul grupului.

“Alături de echipă continuăm toate proiectele noastre, atât în Romania cât și în străinătate. Echipa UNTOLD este formată din oameni pasionați, care au demonstrat și până acum că sunt cei mai buni profesioniști. Am încredere că Bogdan Buta va face tot ce îi stă în putință pentru a își rezolva provocările din viață personală.” - Edy Chereji

“Ne dorim să îi asigurăm pe toți partenerii și nu în ultimul rând pe fanii festivalurilor de continuitatea tuturor angajamentelor nostre. Promisiunea noastră rămâne aceeași, de a construi cele mai ambițioase proiecte de tip festival din întreaga lume“ - Bogdan Rădulescu

Edy Chereji și Bogdan Rădulescu au făcut parte din nucleul de oameni care au pus bazele festivalului UNTOLD și în timp au construit cu întreaga echipă Untold unul dintre cele mai de succes evenimente de divertisment din lume - ocupă în acest moment locul trei din Europa și șase din lume, în cel mai recent clasament global al festivalurilor, realizat de DJ Mag, cel mai important trust media de profil.

În prezent, Untold Universe cuprinde patru festivaluri internaționale și trei proiecte locale cu peste 1 milion de participanți. Totodată, reprezintă un motor economic care aduce venituri substanțiale în comunitățile, unde au loc toate proiectele grupului. Impactul economic pe orizontală este și el consistent - cele patru festivaluri angrenează peste 700 de firme din țară și din străinătate cu peste 20.000 de angajați. Iar cei peste 1.000 de artiști de top care urcă pe scenă festivalurilor aduc promovare și vizibilitate României.

Toate acestea se datorează unei echipe de 150 de profesioniști în organizarea celor mai mari proiecte de acest fel la nivel global.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri