Sari la conținut

Cum se șterge istoricul de pe Facebook

Pentru a șterge datele, trebuie să vă logați pe Facebook și să dați click pe icon-ul din dreapta sus, pe Activity Log. Apoi, dați „More” și apăsați pe „Search”.

Astfel, veți vedea toate căutările de pe Facebook. Acestea se pot șterge în întregime, sau numai cele care nu mai vreți să mai apară pe pagina personală.

Operațiunea trebuie făcută periodic, pentru că nu există un buton care să oprească înregistrarea căutărilor.