DIGI PLAY. Cele mai noi episoade din sezonul 3 al serialului „Masters: Doctor în sex”, disponibile la doar 48 de ore de la premiera oficială

Data publicării:
masters of sex foto facebook digi play

 

Anul 1966. Aruncați în lumina reflectoarelor prin publicarea studiului lor controversat despre comportamentul sexual al oamenilor, Dr. William Masters și Virginia Johnson se descoperă liderii improbabili ai Revoluției Sexuale. Însă în lumina faimei dobândite și a presiunilor apărute, relația lor devine încurcată, punând cuplul într-o poziție pe care nici ei nu o mai pot controla.

Sezonul 3 din „Masters: Doctor în sex” este plin de intrigă, de povești neașteptate, de sexualitate, de reacții și relații spumoase, toate fiind premise ale unei producții reușite. O serie nouă de episoade care vor contura evoluția personajelor principale și povestea studiului celei mai incitante componente din viața oamenilor: sexualitatea.

Digi Play înseamnă divertisment video de calitate, oferit în condiții premium! Prin Digi Play ai acces online la o colecție bogată, o bibliotecă video variată de filme și seriale, animații, documentare, telenovele, producții proprii, îmbogățită săptămânal cu noi articole video atent alese. O colecție din care Vezi ce vrei!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri