Filmul clasat pe primul loc în box office-ul american

Data publicării:
hollywood

 

Filmul studioului Disney, care dă o nouă culoare aventurilor create de Rudyard Kipling prin numeroase efecte speciale, a avut încasări de 60,8 de milioane de dolari în acest weekend (191,4 de milioane în două săptămâni).

La patru ani după primul "The Huntsman", a fost lansată pe ecrane partea a doua, "The Huntsman: Winter's War", care prezintă războiul dintre surorile Ravenna (Charlize Theron) și Freya (Emily Blunt), două regine rivale într-un conflict ce va avea nevoie de prezența vânătorului Eric (Hemsworth) și aliatei sale Sara (Jessica Chastain). Filmul regizorului Nicolas-Troyan a avut încasări de 20,8 de milioane în weekend, clasându-se confortabil pe locul doi în box office-ul nord american, informeaz[ Agerpres.

Pe locul trei s-a clasat "Barbershop: The Next Cut", o cronică umoristică a vieții într-un cartier afro-american din Chicago văzută prin ochii clienților unui salon de frizerie, care a avut încasări de 10,8 milioane de dolari în acest weekend și a strâns 36 de milioane de dolari după două săptămâni de difuzare.

Pe locul patru s-a clasat "Zootropolis", filmul de animație al studioului Disney ce relatează aventurile unei iepurașe polițiste într-un oraș unde coabitează animale din toate speciile, având în acest weekend încasări de 6,6 miloane de dolari, totalizând 316,4 de milioane în opt săptămâni de la lansare.

A cincea clasată este comedia "The Boss", despre o fostă miliardară căzută în dizgrație care încearcă să se repună pe picioare după un sejur la închisoare, cu încasări de 6,08 milioane de dolari în acest weekend (49,5 de milioane în total).

În partea de jos a box office-ului s-au clasat filmele:

6. "Batman v. Superman: Dawn of Justice", cu Henry Cavill în costumul lui Superman și Ben Affleck în cel al omului liliac, cu încasări de 5,5 milioane de dolari (319,5 de milioane în cinci săptămâni).

7. "Criminal", în regia lui Ariel Vromen, un thriller de science-fiction cu Kevin Costner, Ryan Reynolds și Tommy Lee Jones, cu 3,1 de milioane de dolari în a doua săptămână de la lansare (10,8 de milioane în total).

8. "My Big Fat Greek Wedding 2", partea a doua a comediei de familie realizată de Kirk Jones, coboară o poziție cu încasări de 2,1 milioane de dolari (55,3 de milioane în total).

9. "Compadres", filmul de acțiune al mexicanului Enrique Begne cu Omar Chaparro și Joey Morgan, lansat în premieră în acest weekend a avut încasări de 1,3 miioane de dolari. Filmul prezintă povestea unui polițist mexican și unui tânăr pirat informatic american care trebuie să-și unească forțele pentru a înfrânge un periculos traficant de droguri.

10. "A Hologram for the King", o dramă pusă în scenă de Tom Tykwer, cu Tom Hanks și Tom Skerritt în rolurile principale, lansată în premieră în acest weekend a avut încasări de 1,1 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unui om de afaceri american, care încearcă să se salveze de la faliment vânzându-și produsele în Orientul Mijlociu, pentru a putea plăti studiile fiicei sale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri