Funeralii cu mii de fani pentru Jeff Hanneman, membru al formației Slayer

Data publicării:
slayer

Fanii au început să sară, exact ca la concertele Slayer, atunci când acordurile chitaristului defunct au început să se audă în boxe. Colegii de trupă au considerat asta un omagiu suprem pentru artistul dispărut.

Anterior, în faţa miilor de fani Slayer adunaţi la Hollywood Palladium, alţi artişti au elogiat cariera lui Jeff Hanneman în cuvinte emoţionante.

„Era un tip atât de amuzant, cu adevărat era. Chiar şi în cele mai grele situaţii mă făcea să râd, mă făcea să mă simt mai bine. Iar asta îl face unic, şi a fost şi încă este, nu cred că a plecat, este încă aici”, a spus Shavo Odadjian, din System of a Down.

Jeff Hanneman a murit la 2 mai. Chitaristul a avut multe probleme de sănătate, despre care însă a păstrat mereu discreţia. În urmă cu doi ani, artistul a contractat o boală gravă care i-a afectat pielea şi ţesutul muscular de la un umăr. De vină a fost, cel mai probabil, o muşcătură de păianjen. Cauza oficială a decesului rămâne, potrivit medicilor, ciroza hepatică. Jeff Hanneman nu se afla pe lista de aşteptare pentru un transplant de ficat.

O grupare radicală creştină ameninţase că va picheta ceremoniile rockerului, aşa cum a făcut, de exemplu, în cazul mai multor militari americani ucişi în Afganistan. În cele din urmă, extremiştii bisericii baptiste din Westboro au renunţat la idee, după ce fanii Slayer şi-au anunţat prezenţa în număr copleşitor la înmormântare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri