Maraton de concerte în acest weekend

Data publicării:
palilula

Timp de trei zile, fosta fabrică TEBA, fondată în perioada interbelică şi desfiinţată în 2008, va găzdui ateliere de creaţie, proiecţii de filme şi concerte.

Pentru prima dată în România, sârbii de la Eyesburn şi-au adus muzica, o combinaţie punk şi cu elemente reggae, la Muzeul Satului Bănăţean. „Dacă vezi chiar și o singură persoană dansând este un succes, e motivul pentru care te afli aici ca artist și să vezi 300, 400, 500 de oameni”, a declarat Kojot, membru Eyesburn. Revolution Festival a adunat mai toate genurile muzicale.

Peste 800 de oameni au participat la concertele din prima seară a festivalului. Cei dornici să experimenteze senzaţii noi au ales silent dance. Adică fiecare membru al unui grup care petrece ascultă muzică diferită în căşti.

Distracţie mare a fost şi la Palilula, în Dolj, acolo unde a avut loc un festivalul de muzică electronică. Responsabili cu atmosfera de la Palilula au fost cei peste 40 de DJ invitaţi. Festivalul de muzică electronică de la Palilula este la cea de-a patra ediţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri