Nordstrom vinde cu 425 de dolari blugi care par murdari de noroi

Data publicării:
blugi

Retailerul american Nordstrom a ajuns ținta criticilor pe rețelele sociale, după ce în magazinele sale online a fost pus spre vânzare un model de blugi care par murdari de noroi, scrie The Telegraph.

Blugii fabricați de brandul de lux PRPS au un preț piperat - 425 de dolari - iar compania susține că aceștia surprind esența americanului care muncește din greu. Însă ideea a atras critici vehemente din partea celor care spun că brandul ia munca în derâdere și că blugii se adresează de fapt celor care vor să arate "murdari", dar fără să se murdărească. Prezentatorul emisiunii "Dirty Jobs", Mike Rowe a afirmat că blugii PRPS sunt "un costum pentru oamenii bogați care nu apreciază munca".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Compania a ajuns în situația în care acum primește telefoane din partea cumpărătorilor care vor să afle dacă pot băga blugii la spălat, fără ca murdăria să se curețe.

În trecut, compania a mai pus la vânzare și blugi rupți, care par stropiți cu vopsea, pe care i-a numit jeansi "distruși".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri