Petrecere în toi la Veneția. Cine i-a cucerit inima lui George Clooney

Data publicării:
clooney alamudin - 7042072-AFP Mediafax Foto-ANDREAS SOLARO-1

După un scenariu demn de cele mai romantice producţii de la Hollywood, George Clooney a sosit la petrecerea de nuntă într-un vaporetto, o ambarcaţiune taxi în stil veneţian, botezată „Amore”. În plimbarea pe Grand Canale l-au însoţit familia şi cei mai apropiaţi prieteni, dar şi un alai de jurnalişti dornici să surprindă cât mai multe imagini cu George Clooney în ziua cea mare.

Decorul ales pentru ceremonia religioasă, dar şi pentru recepţia de nuntă este la fel de romantic : singurul hotel de șapte stele din Veneția deschis în Palatul Papadopoli. Aici, în grădina interioară a castelului, cei doi îndrăgostiţi au făcut schimb de jurăminte, de data aceasta departe de ochii curioşi ai jurnaliştilor, dar înconjuraţi de peste 150 de prieteni, care mai de care mai celebru - fostul fotomodel Cindy Crawford, actriţa Ellen Barkin, actorii Bill Murray şi Matt Damon, dar şi Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei „Vogue”, care a lăsat Săptămâna Modei de la Paris, pentru a fi alături de Clooney în ziua cea mare. Potrivit presei, ceremonia de oficiere a căsătoriei va avea loc luni, la primăria din Veneţia şi va fi oficiată de fostul primar al Romei, Walter Veltroni.

George Clooney şi Amal Alamuddin sunt împreună de mai puţin de un an. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, iar şase luni mai târziu au luat pe toată lumea prin surprindere anunţându-şi logodna. Cea care l-a convins pe George Clooney să renunţe la burlacie este o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drept internaţional şi drepturile omului.

Anul trecut a fost votată „cea mai sexy avocată din Londra”, iar printre clienţii celebri ai acesteia s-au numărat fostul premier al Ucrainei Iulia Timoşenko şi Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri