Recomandări de weekend: Concert indie pop, premiere cinematografice, spectacolul ”Nabucco” şi expoziţii de artă

Data actualizării: Data publicării:
6-9-pe-scara-richter
Foto:

Un concert Les Elephants Bizarres, mai multe premiere cinematografice, spectacolul ”Nabucco”, la Opera Naţională, şi câteva expoziţii de artă se numără printre evenimentele care au loc, weekendul acesta, în Bucureşti, potrivit News.ro.

6-9-pe-scara-richter
Foto:

Formaţia indie electro synthpop bucureşteană Les Elephants Bizarres va concerta, în premieră la Hard Rock Cafe, vineri, de la ora 22.30. Biletele au preţuri cuprinse între 30 şi 40 de lei.

În cinematografele din România vor fi lansate, tot vineri, comedia ”6,9 pe scara Richter”, regizată de Nae Caranfil, drama ”Saroo: Drumul spre acasă/ Lion”, regizată de Garth Davis, cu Nicole Kidman şi Dev Patel în distribuţie, filmul de acţiune ”Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage/ xXx: Return of Xander Cage”, în regia lui D.J. Caruso, cu Vin Diesel şi Samuel L. Jackson în distribuţie, şi drama ”Statele unite ale iubirii/ Zjednoczone stany milosci” (Polonia - Suedia), regizată de Tomasz Wasilewski şi recompensată cu Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu la Berlinala 2016.

La Muzeul Naţional de Artă al României, vor putea fi vizitate expoziţiile ”Anatomia Restaurării. Opere de artă din patrimoniul MNAR”, care aduce în prim plan importanţa restaurării atât în viaţa muzeului în general cât şi în cea a fiecărei opere de artă în parte, ”Artă pentru popor? Plastica oficială românească între 1948-1965”, dar şi secţiunea Focus On, unde este expus tabloul ”Jacob Wrestling with the Angel”, semnat de un artist flamand anonim.

În corpul Auditorium al MNAR este deschisă expoziţia ”Premiile Anuale ale Uniunii Artiştilor Plastici din România”.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” expune seria de ”Wildlife România 2016”. Expoziţia poate fi vizitată până duminică şi cuprinde peste 60 de lucrări din portofoliul mai multor fotografi pasionaţi de natură. 

Opera Naţională din Bucureşti propune pentru acest weekend spectacolul ”Nabucco”, de Giuseppe Verdi. Două reprezentaţii vor avea loc, în Sala Mare, sâmbătă şi duminică, de la ora 18.30. Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul instituţiei, la preţuri cuprinse între 12 şi 80 de lei. Pentru spectacolul de sâmbătă mai este disponibil un singur bilet, la preţul de 70 de lei.

viewscnt

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri