TURIST ACASĂ. O vacanță la conac

Data publicării:
conac

Dacă acum câteva secole conacele boierilor erau locuri în care oamenii obișnuiți aveau cu greu acces, astăzi vechile reședințe își deschid porțile pentru turiștii dornici de o experiență cu totul deosebită. Din nou, vă propunem câteva destinații deosebite aflate pe meleagurile Moldovei, de data aceasta chiar în apropierea Iașiului.

Pentru început, o vacanță ca pe vremea boierilor Ghica, la conacul Polizu. Situat la 70 de km de Iași, mai exact în Maxut, conacul vă invită într-un spațiu cu totul feeric. Un loc care invită la relaxare, cu mâncăruri din produse bio, unde prețurile de cazare variază în funcție de camera aleasă. Astfel, prețul unei camere diferă de la 150 de euro/noapte, cu mic-dejun şi mini bar inclus, 130 de euro/noapte sau 110 euro/noapte.

Tot în apropierea Iașiului, la 65 km distanță, de data aceasta pe drumul care duce spre Neamț, se află castelul Sturdza de la Miclăușeni. Complexul de la Miclăușeni pune la dispoziție 31 de camere cu acces la restaurant, săli de seminar și conferințe sau săli de sport. O noapte la Castelul Miclăuşeni, cu mic dejun inclus, costă 80 de lei într-o cameră single şi 60 de lei într-o cameră dublă. În celelalte spaţii de cazare preţul este de 35 de lei pe noapte de persoană. Nu trebuie să rataţi partidele de pescuit sau cursurile de pictură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri