VIDEO. Record de vânzări pentru melodia dedicată victimelor de la Grenfell Tower

Data publicării:
bridge-over-troubled-water-grenfell-tower

Melodia ”Bridge Over Troubled Water” interpretată de 50 de artişti, între care Brian May, Robbie Williams şi Leona Lewis, dedicată victimelor incendiului de la Grenfell Tower din Londra, a înregistrat un record de vânzări pentru Marea Britanie în prima zi de la lansare, scrie News.ro.

Coverul piesei semnate de Paul Simon şi Art Garfunkel a devenit cel mai bine vândut single în Marea Britanie din ultimul deceniu, scrie BBC.

Lansat miercuri, după o săptămână de la incendiul din capitala britanică, piesa a fost descărcată de 120.000 de ori, depăşind melodia ”Despacito”, cântată de Luis Fonsi, Daddy Yankee şi Justion Bieber, care a fost vândută în 40.000 de copii, potrivit Official Charts Company.

Videoclipul piesei a fost vizionat de aproximativ 400.000 de utilizatori ai platformei YouTube.

Banii strânşi din vânzarea single-ului vor ajunge la The London Community Foundation.

Incendiul de la Grenfell Tower, pe Lancaster West Estate, a fost semnalat în noaptea de marţi, 13 iunie, spre miercuri, 14 iunie, la ora locală 01.16 (03.16, ora României). Poliţia din Londra a estimat luni că 79 de persoane au murit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri