Vorbește România cu Lucian Mîndruța. Emisiune radio din inima orașului tău, între 6 și 17 iulie la Digi FM

Data publicării:
digifm

Luna iulie este o lună bună de stat la vorbă… în special când “vorba” vine chiar la tine în oraș. Lucian Mindruța vine în orașul tău. Pregătește-te să îi spui drept în față părerea ta despre orice subiect vrei. Stai cu urechile pe Digi FM, că să știi unde este azi și dacă a ajuns la tine în oraș fă-ți curaj, vino să-l cunoști și spune românilor, în direct la radio, ce te doare, ce-ți place, ce te face fericit. Șiii mai ales, ce-ți dorești.

Azi în București, mâine-n toată țara, pe bune. De ce? Aflăm chiar de la Mindruța care sunt motivele și care este planul. “Mă duc prin Romania să văd daca mai e acolo. E același gest cu acela când, în aglomerație, iți duci mana la portofel să vezi daca nu ți l-a furat cineva. Romania, mai ești? Vin să verific!”

Vorbește România cu Lucian Mîndruta la Digi FM, de luni pana vineri, de la ora 16.00, ca de obicei… dar și direct, față în față, din Brașov, Bârlad, Iași, Bâlea Lac, Cluj, Vama Veche, Vatra Dornei, Oradea, Jurilovca, Sibiu. Nu neapărat în ordinea asta. Zece zile și zece emisiuni din inima fiecărui oraș.

Vorbește Romania cu Lucian Mindruta la Digi FM.

Detalii pe www.digifm.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri