Ziua de mers la serviciu cu colacul pe râu

Data publicării:
pr boulder-ttwd IMG 0229 07142015

La 8 dimineaţa, nimic nu te trezeşte mai bine în drum spre serviciu decât o baie. Locuitorii din Boulder ştiu asta cel mai bine, fiindcă o dată pe an pleacă de acasă cu colacul şi îşi dau drumul pe râul care trece pe lângă localitate. În acest an, 200 de oameni s-au aruncat în apa rece. Ţinuta a fost obligatorie - costum şi cravată.

- E un mod foarte bun de a-ţi începe dimineaţa, a trebuit să-mi dau jos costumul ca să mă pot încălzi puţin.

- Mi s-a spus că trebuie să port costum şi cravată, dar m-am gândit că am o pălărie şi un costum de om în vârstă, aşa că mă potrivesc în peisaj.

Doi buni prieteni au venit cu ideea organizării unei astfel de zile, în urmă cu opt ani. Iniţiativa lor a avut un succes uriaş, iar acum, sute de oameni îmbrăcaţi în costume ajung la serviciu pe apă.

- Ăsta e duşul meu pe ziua de azi.

Jeff Kagan, unul dintre organizatori: Totul a început cu doi tipi ciudaţi, unul dintre ei fiind eu, care au vrut să meargă la birou cu colacul. Acum avem un echipaj numeros, care va continua să crească.

Şi fiindcă ies din apă uzi leoarcă, oamenii sunt aşteptaţi pe mal cu cafea, ceai cald şi haine uscate, după care ziua își continuă cursul firesc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri