Actriță de la Hollywood dată dispărută

Data actualizării: Data publicării:
Tanya Fear
Tanya Fear FOTO: Profimedia Images

Tanya Fear, vedetă în serialul „Doctor Who”, a fost dată dispărută la Los Angeles, a confirmat managerul ei. Alex Cole a spus că familia a reclamat dispariția la Poliție, după ce actrița nu a fost văzută timp de câteva zile.

Un purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Los Angeles a confirmat pentru NBC News că a fost primită o sesizare cu privire la disparația Tanyei Fear, însă nu au fost oferite informații suplimentare.

Managerul Alex Cole a spus că a vorbit ultima dată cu vedeta în urmă cu 8 zile, însă au discutat doar despre chestiuni profesionale, iar Tanya nu i-ar fi spus că ar avea vreo problemă personală. Cole a mai precizat pentru sursa citată că „a fost un șoc să aflăm că a dispărut”.

Anunțul despre dispariția ei a fost intens distribuit pe rețele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tanya Fear a apărut în mai multe seriale, între care „Dr. Who”, „Cleaning Up”, „Endeavour”, dar și filme precum „Kick-Ass 2” și „A Moving Image”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri