Galerie Foto Mister în jurul unei vedete de filme pentru adulți care a intrat în comă în urmă cu două luni. Medicii nu știu ce s-a întâmplat cu ea

Data publicării:
tanara bruneta
Emily Willis FOTO: Instagram/ Emily Willis

Emily Willis, vedetă de filme pentru adulți, a ieșit din comă după 2 luni, însă starea ei rămâne foarte gravă, iar medicii sunt foarte reținuți în privința evoluției ei.

În urmă cu 2 luni, Emily Willis a suferit un stop cardiac și a intrat în comă în timp ce se afla într-un centru de dezintoxicare. Acum, vedeta de 25 de ani, care este internată într-un spital din California, și-a revenit din comă și pare că și-a recăpătat cunoștința, dar a rămas în stare vegetativă, a declarat pentru TMZ tatăl ei vitreg, Michael.

Emily Willis FOTO: Getty Images
Emily Willis FOTO: Getty Images

Willis poate urmări lucrurile cu privirea, zâmbește și afișează stări emoționale.

Actrița, al cărei nume real este Litzy Lara Banulos, se afla de opt zile la centrul de dezintoxicare din Malibu, unde era tratată pentru dependență, când a fost găsită inconștientă, suspectându-se o supradoză de droguri, pe data de 5 februarie.

A fost dusă de urgență la un spital din Thousand Oaks, California, unde a fost internată la Terapie intensivă. A rămas și acum internată în aceeași unitate.

Medicii cred că Willis va rămâne în starea în care se află acum și sunt de părere că este puțin probabil ca în viitor să fie mai bine.

Raportul toxicologic a arătat că Emily Willis nu consumase droguri înainte de a intra în comă, iar medicii nu știu ce anume i-a provocat un stop cardiac.

Familia speră acum că va putea să o mute pe Willis la un spital din Utah, unde va fi mai aproape de cei dragi și va primi îngrijiri mai puțin costisitoare decât în California.

Fratele actriței de film pentru adulți a creat o pagină GoFundMe pentru a ajuta familia să strângă bani pentru facturile medicale.

După ce s-a aflat că actrița a intrat în comă, în mediul au apărut mai speculații și zvonuri cu privire la starea ei. În încercarea de a le contracara, familia a emis un comunicat în luna martie. „Au existat o mulțime de informații greșite cu privire la starea iubitei noastre Emily și am vrut să clarificăm starea ei actuală. Emily rămâne în comă vegetativă și luptă pentru viața ei. În ceea ce privește zvonul despre o supradoză, vrem să precizăm că informația este falsă. Emily primea tratament și ajutorul de care avea nevoie în momentul incidentului, pentru a-și depăși problemele”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri