De ce nu a fost nominalizat serialul „Game of Thrones” la Emmy 2017

Data actualizării: Data publicării:
68th Annual Primetime Emmy Awards - Show
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Serialul „Game of Thrones” a fost nominalizat în ultiumii șapte ani la premiile Emmy de 110 ori și a câștigat 38 de trofee. Anul acesta însă, serialul nu a avut nici măcar o nominalizare.

Acest lucru s-a întâmplat, nu pentru că serialul nu a fost îndeajuns de bun, ci pentru că apariția celui mai nou sezon nu s-a încadrat în perioada necesară pentru a se califica la premiile Emmy 2017, notează People.

Pentru a fi eligibil pentru Emmy, un serial trebuie să fie difuzat în perioada 1 iunie, 2016 și 30 mai, 2017. Sezoanele trecut începeau în aprile, ceea ce le făcea eligibile. Anul acesta, cel mai nou sezon „Game of Thrones” a apărut pe data de 17 iulie.

Marii câștigători a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles sunt emisiunea „Saturday Night Live” (NBC) şi serialele „The Handmaid's Tale” (Hulu) şi „Big Little Lies” (HBO).

Alec Baldwin a fost premiat pentru rolul său Donald Trump interpretat în cadrul emisiunii NBC, „Big Little Lies” a primit, între altele, trofeul pentru cea mai bună miniserie, iar adaptarea făcută de Hulu romanului semnat de Margaret Atwood - „The Handmaid's Tale” - a fost desemnată „cel mai bun serial - dramă”, în timp ce Elizabeth Moss a fost recompensată pentru rol principal. Astfel, Hulu a devenit prima platformă de streaming care a câştigat marele premiu al galei Primetime Emmy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri