Proiecții de film în aer liber pe terasa Promenada Mall

Data publicării:
promenada film

Sute de oameni se bucură vara aceasta în fiecare seară de luni și duminică de filme aer liber în centrul Bucureştiului. Terasa de pe Promenada Mall adună din ce în ce mai mulţi spectatori, spun organizatorii. Producțiile cinematografice sunt puse pe ecran de unul dintre cele mai performante proiectoare pentru acest tip de eveniment.

„Avem o tradiţie de trei ani de zile anul acesta împliniţi cu Digi Film, anul acesta Film Now, pentru proiecţia filmelor pe terasa Promenada. Sunt filme pe care le pregătim pentru vizitatorii centrului comercial, blockbustere, filme precum Fast and Furious 8 sau Misiune imposibilă care atrag foarte mult public. În medie avem câteva sute de oameni pe fiecare seară de film”, spune Dragoș Marinescu - manager marketing Promenada.

Seara trecută, spectatorii s-au bucurat de lungmetrajul „Jaf la turnul mare”. Cele mai multe dintre filmele proiectate pe terasă sunt de acțiune, iar duminica producțiile se adresează și celor care vor să petreacă seara cu copiii la film.

„Cred că e interesant. Văd că o mulțime de oameni vin și se uită la filme, e destul de inovativ, aș putea spune. Este frumos pentru duminică seara, pentru cei care vin cu familia”, spune un turist străin.

„E un concept foarte bun, venim special aici pentru film sau meci, dar pentru timpul verii este foarte bine. Apreciem și ne place mult”, declară un localnic.

„Proiectorul pe care îl avem și cu care ne mândrim foarte mult este un proiector full HD care are 35 de mii de lumeni, este cel mai performant la ora actuală de pe o terasă urbană”, explică Dragoș Marinescu.

Proiecțiile de film se țin în fiecare luni și duminică până pe 9 septembrie, inclusiv, iar intrarea este liberă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri