Al Pacino a devenit tată din nou, la 83 de ani. A cerut test de parternitate

Data actualizării: Data publicării:
Al Pacino
Al Pacino a cerut test de paternitate. Foto: Profimedia Images

Celebrul actor american Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară la vârsta de 83 de ani, a anunţat joi unul din reprezentanţii săi.

Iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a născut un băieţel, care poartă numele Roman Pacino, a declarat pentru AFP agentul starului de cinema, Stan Rosenfield, relatează Agerpres.

Al Pacino a făcut istorie în cinematografie cu rolurile din filmele „Naşul”, „Scarface” sau „Obsesia” şi a câştigat un Oscar pentru rolul principal interpretat în „Parfum de femeie” (1993).

Al Pacino are, din relaţiile anterioare, alţi trei copii, care acum sunt adulţi.

Potrivit unor surse din anturajul său, el ar fi cerut un test de paternitate pentru a confirma spusele partenerei sale care e cu 53 de ani mai tânără.

Pacino ar fi aflat că va fi din nou tată abia când iubita sa era însărcinată în şase luni, iar când a aflat, a fost „șocat”, a povestit un apropiat al actorului.

Ei nu ar mai fi fost împreună de ceva timp, iar celebrul actor nu credea că e posibil, din cauza unor probleme de sănătate.

Conform apropiaților, partenera lui Al Pacino ar fi ascuns sarcina pentru că actorul nu și-ar mai fi dorit să aibă alți copii.

Testul de paternitate a arătat că Al Pacino este într-adevăr tatăl.

În luna mai, o altă legendă a cinematografiei americane, Robert De Niro (79 de ani), a dezvăluit că a devenit de puţină vreme tatăl celui de-al şaptelea copil al său.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri