Alain Delon își dă în judecată fiul cel mare. Ce l-a „şocat” pe marele actor

Data publicării:
Alain Delon și fiul său, Anthony.
Alain Delon și fiul său, Anthony. Foto: Profimedia

Actorul Alain Delon, „extrem de şocat de mediatizarea” vieţii sale, va depune plângere împotriva fiului său Anthony Delon, au anunţat joi avocaţii actorului, la o zi după ce acesta din urmă a declara, într-un interviu pentru Paris Match, că tatăl său este „slăbit” și „obosit”.

Familia Delon, care nu a reuşit să arate că este unită la sfârşitul anului, se fragmentează tot mai mult, scrie AFP, potrivit News.ro. Avocatul actorului, Christophe Ayela, subliniază că Alain Delon denunţă declaraţii care ar avea scopul să-i „dăuneze” lui şi fiicei sale, Anouchka.

Anthony Delon, fiul cel mare al actorului, a declarat într-un interviu pentru Paris Match că tatăl său este „slăbit” şi anunţă că a depus o plângere împotriva surorii sale, pe care o acuză de faptul că nu l-a informat că tatăl său nu a trecut „cinci teste cognitive” în perioada 2019-2022.

Această întorsătură intervine în contextul în care justiţia franceză tocmai a clasat fără urmări atât plângeri depuse de către copiii lui Alian Delon împotriva damei de companie a actorului, Hiromi Rollin, cât şi plângeri depuse de către aceasta din urmă împotriva familiei Delon.

Plângeri clasate

După şase luni de la izbucnirea acestui scandal între copiii actorului şi dama de companie japoneză a marelui actor, toate aceste plângeri au fost clasate de Parchetul din Montargis.

„Niciunul dintre delictele reproşate de cătra familia Delom sau Hiromi Rollin nu pare constituit”, anunţă joi într-un comunicat procurorul Republicii din Montargis, Jean-Cédric Gaux.

Procurorii au audiat aproape 50 de martori şi au efectuat două percheziţii la domiciliile lui Alain Delon la Douchy, în Loiret şi al lui Hiromi Rollin, la Suresnes, în Hauts-de-Seine, fără să găsească elemente suficiente.

Ei au examinat telefonul şi conturile bancare ale lui Hiromi Rollin, precizează procurorul, care anunţă că actorul în vârstă de 87 de ani a fost supus unui examen medical.

„Niciun act de violenţă în prejudiciul lui Alain Delon nu a fost constatat de martori sau de personalul de sănătate care-l vizita cu regularitate. La fel în privinţa unor acte de cruzime denunţate împotriva câinelui lui Alian Delon, care nu sunt deloc stabilite”, precizează Jean-Cédric Gaux.

Comportamentul lui Hiromi Rollin poate fi considerat „directiv”, însă „nu există nicio legătură de cauzalitate cu o degradare a sănătăţii lui Alain Delon”, adaugă el.

Dată afară din casa actorului

În privinţa unei plângeri cu privire la violenţe în grup, furt şi denunţ calomnios depuse de Hiromi Rollin, „exploatarea înregistrărilor video permite îndepărtarea comiterii unui act pozitiv de violenţă”, precizează procurorul.

La 5 iulie, Hiromi Rollin a fost expulzată din locuinţa actorului, iar fraţii Delon au depus două plângeri împotriva acesteia.

O plângere priveşte o „hărţuire morală”, „deturnarea corespondeţei” şi „maltrare de animale”, iar cealaltă ”violenţe cu intenţie şi sechestrarea unei persoane vulnerabile, abuz de slăbiciune şi hărţuire morală”.

Hiromi Rollin, în vârstă de 66 de ani, care are un rol enigmatic în clanul Delon, a depus apoi o plângere, la 27 iulie, împotriva copiilor actorului.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri