Un cântăreţ celebru îşi caută iubită pe internet

Data actualizării: Data publicării:
john mayer
Foto: Facebook

Cântăreţul american John Mayer îşi caută viitoarea iubită pe internet, folosind o aplicaţie pentru dispozitive mobile, Raya, care, deşi are un specific exclusivist, adresându-se doar elitelor, funcţionează la fel ca oricare alt site dedicat întâlnirilor între adulţi, informează presa din Statele Unite, citată de News.ro.

john mayer
Foto: Facebook

John Mayer s-a despărţit de cântăreaţa Katy Perry anul trecut, după o relaţie ce a început în 2012 şi a fost marcată de numeroase împăcări şi despărţiri. De aproape un an, Katy Perry are o relaţie cu actorul britanic Orlando Bloom, iar John Mayer a decis să apeleze la ajutorul tehnologiei moderne pentru a-şi găsi o nouă iubită.

Potrivit tabloidului Us Weekly, cântăreţul, în vârstă de 38 de ani, şi-a creat un cont pe Raya, o aplicaţie de întâlniri între adulţi, dedicată elitelor din showbiz. Calitatea de membru pe această reţea trebuie să fie aprobată în prealabil de un comitet anonim.

”Profilul lui include un slide-show cu fotografiile sale care synt derulate pe fondul unui cântec al lui Neil Young”, a dezvăluit o sursă.

John Mayer nu este singura vedetă care foloseşte aplicaţia Raya pentru a-şi găsi sufletul pereche. Actorii Jeremy Piven şi Matthew Perry sunt şi ei membri pe această reţea exclusivistă. Actriţa şi prezentatoarea TV Chelsea Handler o utilizează la rândul ei.

Vestea despre faptul că John Mayer foloseşte aplicaţia Raya a apărut în presa americană la trei luni după ce starul a dezvăluit în emisiunea ”America's Watch What Happens” că se simte pregătit pentru o nouă relaţie.

De-a lungul anilor, John Mayer a avut relaţii cu multe femei celebre, precum Taylor Swift, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt şi Minka Kelly.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri